Vislabākā metode, kā atrast pareizo veikala kredītkarti

Šķiet, ka šobrīd katrs mazumtirgotājs piedāvā savu veikala kredītkarti. Vai tas ir tikai storno vai legāla kredītkarte, ko varizmantot citā vietā, vēl viens fakts: atlasiet reklāmas, kas palielinajūsu esošos tēriņu ieradumus.

Ir svarīgi ņemt vērā gandrīz visas veikala kredītkartes datus par to,ka augstākā līmeņa procentu likmes ir norma; tipiska APRs norādesvārstās no 23% līdz 26%. Tulkošana: nav saprātīgi regulāri pārnestbilanci.

Ņemot vērā iepriekš minēto, mēs nevaram noteikt, kura kredītkarte irlabākais mēs daudz labāk iemācīsimies zvejot, atverot kādusvarīgu pieeju, lai jūsu dzīvesveidam atlasītu pareizo kārti.

Svērt naudas summas un atlīdzības punktus

Viens lielais veids, saglabāt savas kredītkartes, ir nomierinošslīdzeklis, kas nomierina un atalgo. Aliexpress ir pirmais (bez punnolūka) piemērs, kas no dažādām kategorijām piedāvā līdz 5atpakaļ dažādās kategorijās. Gultas vanna un tālāk ir vēl viena, tiekpiešķirta 5% atlaide par katru veikalā pavadīto dolāru, kas ir 1% citur.

Tas ir mainīgi jauns, mobila un ietaupa mentalitāte, kas nāk klajā ardažiem prīmiem un mīnusiem. Ja vēlaties, lai maksa par tonorēķinātos pilnībā katru mēnesi, tad varat izmantot atlīdzību kartipar parastajiem pirkumiem, pēc tam gūt labumus. Mēs to darām armūsu Hilton HHonori American Express karti, kas mums norāda, kamēs bez maksas viesnīcā tirgojam bezmaksas viesnīcu. Taču patssvarīgākais ir tas, ka mēs izvēlējāmies viesnīcu ķēdi, kuru mēs jaubieži lietojam. (mēs esam Floridas iedzīvotāji, kuri vairākas reizesgadā dodas uz maģisko Karalisti.) Citiem vārdiem sakot, mēsizmantojām mūsu parasto tēriņu ieradumu un reģistrējām atlīdzībukarti, kas sniedz mums skaidru naudu par tiem.

Ja tiek izvēlēta mazumtirdzniecības kartes izvēle, sāciet skatīt, kurābieži visbiežāk tiek izmantota vispopulārākā krātuve, un salīdzinātviņu atlīdzības programmas, lai noskaidrotu, kurš ir vispiemērotākaisjūsu dzīvesveidam. Noteikti skatīt, kur punktus vai atlīdzību var iegūttikai vienā veikalā vai veikalu vai kādā mazumtirdzniecībasuzņēmumā, un vai atsevišķu kategoriju pirkumus veic izdevīgākuspiedāvājumus. Pēc tam novērtējiet savus tērēšanas ieradumus piešiem mazumtirgotājiem un šajās kategorijās, lai noteiktu, vai jūsuparastie izdevumi ļaus jums gūt labumu no jums pienācīgāsatlīdzības. Visbeidzot, atcerieties, ka dažu veikalu derīguma termiņšir beidzies.

Apsvērt reģistrēšanās piemaksas

Ja iespējams, apsveriet iespēju atvērt jaunu veikala kredītkarti pirmstam, kad plānojat veikt pirkumu. Kāpēc? Jums varētu būt jāmaksāpat dziļākas atlaides vai izdevīgāki piedāvājumi, izmantojotreģistrēšanās piemaksas.

Es to nesen darīju ar veco Naval Store karti, kas piedāvā 15% nojūsu pirmā pirkuma. Tās arī sāka veicināt jaunu karšu dalībniekuatbalstu, kas pirmo 60 dienu laikā par 10% nopērkama neko citu. gan maniem bērniem, gan man bija vajadzīgi karakuģi, Espierakstīju šo karti un pārgāju uz traku. (labā veidā.) Katrā ziņā manbija jāiegādājas šīs lietas, bet karte mani izglāba vairāk nekā 100ASV dolāru.

Kohl un Macy ir zināms arī par to ievadpētījumiem. Ja esat saņēmisinformāciju par to, ka esat saņēmis savu galveno priekšrocībuvizītkarti, izmantojot bezmaksas Office $70 dāvanu karti, tiekizmantota arī spēle Amazon. Būtu grūti atrast veikala karti, kasiegūta, izmantojot reģistrēšanās maksu, taču tas noteikti nenozīmē,ka visi ievadpiedāvājumi tiek izveidoti vienlīdzīgi. Saskaņā ar nesenoziņojumu par apkošļāšanu, tikai neliela daļa veikalu karšu ir vērtīgasreģistrēšanās piemaksas. Lielākoties viņi saka, ka ir grūti atrastdarbu, kas ir par 25 ASV dolāriem vairāk nekā 25 ASV dolāru, tāpēcmaksā par to, cik lielu summu jūs gatavojaties iztērēt un vai prēmijapatiesībā būs vērta.

Padomājiet par īpašiem iepirkšanās notikumiem un atlaidēm.

Mazumtirgotāji vēlas, lai jūs izmantotu savas kredītkartes, tāpēc tāsbieži cieš no karšu turētājiem, izmantojot īpašus kuponus uniepirkšanās pasākumus. Bērnu atrašanās vieta ir labs piemērs;tiešās atlaides uz manu iesūtni tiek sūtītas regulāri. Kols ir cits, kasizraksta 12 papildu kuponus gadā tiem, kam ir glabāšanas karte, plusregulārie karšu turētāja pārdošanas pasākumi 30% apmērā nopirkuma.

Tāpat vari izbaudīt 10% atlaidi no veikala pirkumiem, ja jūsu kartetiek izmantota otrdienā. Ann Teilors piedāvā bezmaksas $15dzimšanas dienas dāvanu. Katru dienu dažas veikalu kartes piedāvāarī pirkuma atlaidi, piemēram, 5% atlaide tiks iekasēta no visiemmērķa pirkumiem, kas veikti ar REDcard.

Lejupvērsts aspekts ir tas, ka visas šīs iespējas ietaupīt pretējāgadījumā varētu būt atgriezeniskas, pielāgojot jūsu izdevumuprogrammu , lai jūs varētu saņemt skaidru naudu par visiemdarījumiem. Iegādājoties lietas, kas jums tiešām nav vajadzīgas, tikaitāpēc, ka tās tiek pārdotas, jūs nekad neietaupīsit naudu.

Uzziniet par papildu apdraudējumiem

Atlaides, iepirkšanās notikumi un reģistrēšanās piemaksas navvienīgie veidi, ko var saglabāt, izmantojot veikala kredītkarti.Sazinieties ar saviem iecienītākajiem mazumtirgotājiem, lainoskaidrotu pārāk zemu apdrošināšanas segumu. Lowe, piemēram,piedāvā speciālās finanses un karšu turētājus. Tas, iespējams,nedos nekādu interesi par sešiem mēnešiem vai par īpaši zemāmprocentu likmēm saistībā ar lielo biļešu iegādi. Citas kārtis,piemēram, target REDkarte, sniedz karšu turētājiem bezmaksaspiegādi bez minimumiem.

Vēlreiz šeit lasiet naudas sodu. Dažos gadījumos, kad netiksnomaksāta pilna bilance par īpašu finanšu gadu, jūs iegūstat pozitīvurezultātu vienu reizi ar atliktiem procentu maksājumiem. Šisscenārijs noteikti noliedz visus atlikušos ietaupījumus.

Ielūkojieties daudzveikalu kartēs

Vai tavā rīcībā ir visgrūtāk glabājamo veikalu ģimene? Plaisa, vecājūras flote un banānu Republika ir viena un pati aizsega; T. J.Maxx, Marsa People un Home Goods atrodas citā vietā. Daudzosgadījumos mazumtirgotāji ļaus izmantot jūsu veikala karti citāsmāsas veikalos, kasēs par dalībnieku ietaupījumiem šajā procesā.

Ja esat saplēsts divas dažādas veikala kredītkartes, tās var saglabātar citu veikalu starpniecību. Vienkārši neļaujiet jūsu veikala karteipilnībā noteikt jūsu tērēšanas paradumus. Tiem, kuru veikalakredītkarte, iespējams, var būt mazāka iespēja iepirkties visur, kasjums ilgtermiņā varētu ietaupīt naudu. Turklāt, lai gan vairāku veikalukartes var būt laba ideja, atkarībā no iepirkšanās paradumu un to,kāda ir pieejama atlīdzība vai atlaides, ja izmantojat veikala karti arparasto kredītkartes logo, piemēram, vīzu, MasterCard utt., varatiepirkties lielākajā daļā citu mazumtirgotāju, bet joprojām tieknopelnīts pakalpojums (lai gan bieži tiek izmantots mazāk).

* * * * *

Lai gan veikala kredītkarte nav laba doma ikvienam, veikalnieki, kuriir lojāli izvēlēties mazumtirgotājus vai gatavojas veikt lielus pirkumusnoteiktā veikalā, noteikti var ietaupīt, ja viņiem ir savas kārtis.Vienkārši atcerieties, ka šī bilance vienmēr ir jāsamaksā katrumēnesi un netiek tērēta pārmērīgos izdevumos, lai izmantotupriekšrocības no atlīdzības vai atlaižu. Vai esat gatavs samazinātsavus tēriņus par tēriņiem? Šeit sniegtajai informācijai ir jāpalīdz sāktdarbu.