KAS NOTIKS, JA MANA AUTOMAŠĪNA TIEK NOZAGTA, KAMĒR ES MAKSĀJU FINANSĒJUMU?

Pēc tam, kad jūs pēdējo desmit nedēļu laikā nozagāt automašīnas, kasnozagta Latvijā, šī nedēļa šo nedēļu saņēma,atbildot uz vēl vienu svarīgu jautājumu: kas notiek, ja mana automašīnatiks nozagta, kamēr es joprojām maksāju par auto līzingu.

rīkoties, ja mašīna ir nozagta?

Vispirms apskatiet, kas jādara, ja jūsu mašīna ir nozagta. Varbūt tas iracīmredzams, zvaniet uz policiju un pajautājiet savam apdrošinātājam,vai ne?

, tas ir mazliet vairāk nekā tas. Un mums ir aizdomas, ka, ja jumsnekad nebūtu bijusi iespēja ceļot ar automašīnu zagli, jums nebūs jauka!Tātad, ja iet tālāk uz vietas, kur automašīnai ir jābrauc, un vietāatrodiet tukšu vietu, vispirms pārliecinieties, ka jūsuWife/husu/bērnelāgs/bērns nav to lietojis, nezinoties. Ja nav, jumsjāizsauc policija un ziņojums par to zagtu.

Ja tas nav ārkārtas gadījums, kas, iespējams, nav atļauts, Nelietojiet 999 izmantojiet 101. Saņemot palīdzību, jautājiet savai vietējai policijasstacijai. Protams, ja uzskatāt, ka tas ir ārkārtas stāvoklis, izmantojiet999.

Ņemiet līdzi ziņas par automašīnām, piemēram, reģistrāciju, modeli,modeli un krāsu. Ja ir kādas izmaiņas, kas padarītu to par nederīgu,piemēram, spožas vai neierasti sakausējumi, par tiem arī stāstietpolicijai.

Policija jums izsniegs noziegumu atsauces numuru. Pierakstiet to, tiklīdztas būs vajadzīgs finanšu un apdrošināšanas sabiedrībām, lai informētupar savu automašīnu. Policija informē DVLA par zādzībām, un, ja jūsuautomobilis atkal tiks atrasts, jums par to nav jāuztraucas.

Ceļu nodokļa atmaksāšana

Ja jūsu automobilis nedēļas laikā nav atrasts, VARAT piezvanīt UZ DVLAun pieprasīt maksu par ceļu nodokli. To var izdarīt, aizpildot V33veidlapu, tas, kas jāsagatavo DVLA, pie to Swansea, SA99 1 AL adreses.

Vai privāta reģistrācija?

Ja automašīnā ir veikta privāta reģistrācija, varat jautāt, vai tas tiekpārsūtīts uz citu mašīnu, taču pastāv daži nosacījumi:

gadu ir pagājis gads kopš mašīnas nozagšanas.

jums tas ir jāuzrāda policijai, un jums ir nozieguma atsauces numurs.

jūsu apdrošinātāja vēstule, kurā redzams, ka tās ir priecīgas, ka numuraplāksne ir pārvietota uz jūsu jauno automašīnu,

automašīnai brauciena laikā ir jābūt uz ceļa, tas nozīmē, ka ar nodokliaplikts ar nodokli, izmantojot pašreizējo MOT.

Stāt par apdrošināšanas sabiedrību

Pēc tam jums ir jāsazinās ar savu apdrošinātāju un jāinformē par to. Laito izdarītu, ir ļoti svarīgi to darīt, jo, sākot ar jebkuru pieprasījumu, varēsitātrāk nokļūt, jo ātrāk tas tiks atrisināts un izmaksa tiks veikta. Tad varatiegūt interesantāku savu rezerves automašīnu atrašanas uzdevumu.

No brīža, kad jūs nonākat pie apdrošinātāja, un tik ilgi, kamēr viņiem irvisa nepieciešamā informācija, viņiem ir 3 mēneši prasījumunokārtošanai. Ja jums ir nepieciešama papildu informācija no jums, šīprasība var būt ilgāka.

Tomēr tas parasti notiek tikai tad, ja prasāt par negadījumu, un ir dažasdebates par to, kam ir jāvaino, vai par kaut ko tādu, kas ir nozagts. Jamašīna ir nozagta, jums ir jāsniedz viņiem tikai noziegumu atsaucesnumurs, lai pierādītu savu pieteikumu.

Tas, ko jūs varat atrast, ir tas, ka jūsu apdrošinātājs vēlas gaidīt, lainoskaidrotu, vai mašīna ir evakuēta. Ja viņi nolemj to nedarīt un maksātpar automašīnu, tad vēlāk tiek atkopta, tās tiks saglabātas.

Apdrošinātājam būtu jāmaksā par to, ko jūs būtu varējis dabūt, ja jūs topārdotu. Ja notiek, SAZINIETIES AR DVLA un informējiet par to, kaesat saņēmis samaksu. Lai to izdarītu, nepieciešams aizpildīt V5C/3veidlapu, kas ir V5C reģistrācijas dokumenta daļas paziņojums parpārdošanu vai pārsūtīšanu. Kopā ar šo jums būs jānosūta vēstule, kurātiktu norādīts, cik lielu summu samaksājāt, un jūsu apdrošināšanasuzņēmuma nosaukums. Tad pārējie V5C jums ir jānosūtaapdrošināšanas uzņēmumam.

Ja jums tas nav izdarīts, tad jums lūdza nosūtīt apdrošināšanasuzņēmumu un jau esat to darījuši, vienkārši pastāstiet DVLA. Sniedziettiem savu apdrošināšanas uzņēmuma informāciju, jūsu prasībasdatumu, reģistrācijas numuru, modeli, modeli un krāsu, un neaizmirstietto parakstīt.

Ja neesat apmierināts ar summu, ko viņi vēlas sniegt, varat to apstrīdēt.Tas būtu tas pats process, kurā tiek apšaubīta summa, kas tiekpiedāvāta par norakstīšanu, kuru esam apskatījuši šajā emuārā.

Tas, kas notiek saistībā ar politiku, kad tiek iesniegta prasība pretnozagtu transportlīdzekli, ir atkarīgs no , ar kuru apdrošinātāju tu esi.Daži pārtrauks politiku, citi nevarēs un jums būs jāmaksā jūsu prēmijaslīdz atjaunošanas dienai.

Finanšu uzņēmuma norādīšana

Tagad ir pienācis laiks paziņot par savu finanšu uzņēmumu. Ardetalizētu informāciju, ko esat jau apkopojis apdrošināšanasuzņēmumam, jums tagad ir jāinformē arī par savu finanšu uzņēmumu.

Tas ir diezgan pareizi. Vienkārši zvaniet un dodiet viņiem noziegumuatsauces numuru, ko jūs esat piešķīris policija. Jums būs jāturpinafinansēt finanšu iemaksas, lai gan jūsu prasījumu apmaksāapdrošināšanas sabiedrība. Ja jūsu automobilis vēlāk tiks atrasts unnosūtīts atpakaļ, jums ir jāsaņem apdrošināšanas uzņēmuma vēstule,kas to apstiprina.

Ja jūsu automašīnas netiek atkoptas un jums atgrieztas, jums irjāapmaksā vēl atlikušais finansējums ar apdrošināšanas izmaksassummu. Kad tas būs izdarīts, jūsu līgums ir pabeigts un jūs varat sāktjaunu līgumu par jaunu mašīnu.

LLP apdrošināšana?

Dažkārt apdrošinātāja sniegtā summa nav pietiekama, lai segtuizdevumus par automašīnu finansējumu. Ja tas notiek ar jums, vispirmspārbaudiet politiku, lai noskaidrotu, vai esat pārdevis garantētu līdzekļuaizsardzības politiku.

Iespējams, tas tiks pārdots jums SASTRĒGUMS, un tas, ko sauc parapdrošināšanas sabiedrību un kas vēl arvien ir jāmaksā par finansēm, irtas pats, ko tas nosauca par to, ko jūs piedāvājat izmaksu summu.Tam vajadzētu pārstāt būt ārpuskabatas atstāšanai.

Ja jums nav NEATBILSTĪBU apdrošināšanas gadījumam, jums var būtjāmaksā starpība pašam par sevi.

Tas ir viss, kas jums jāzina par to, kas notiks, ja jūsu automobilis tiksnozagts, kamēr jūs vēl maksājat finanses.