Personisko aizdevumu problēmas: 5 Personu aizdevumu riski

Neatkarīgi no tā, vai jums ir skaidra nauda automašīnu remontiem vai neparedzēts brauciens pie zobārsta, naudas aizdevumi var sniegt ērtu risinājumu. Taču personiskie aizdevuma riski var radīt sarežģījumus. Personisko aizdevumu riski ir šādi:

Atskaņot tūlīt un maksāt vēlāk

Ja aizņematies uz vienreizēju rēķinu un zināt, ka varat atmaksāt aizdevumu atbilstoši grafikam vai ātrāk, varat gūt labumu no personiskā aizdevuma. Aizņemties personisko aizdevumu par atvaļinājumu vai samaksāt par pavasara pārtraukuma bumu var nosūtīt tieši uz “spēlēšanu tagad, maksāt, maksāt un maksāt vēlāk.” Jums drīz būs atmiņas par labajiem laikiem, bet, iespējams, neaizmirsīsiet, cik ilgi tas atmaksāsies.

Izmisīgie laiki aicina uz Desperāta pasākumiem

Personiskā aizdevuma aizņemšanās palielina parādu un var sabojāt jūsu kredītreitingu, ja to nevar atmaksāt laikā. Aizņemoties personisko aizdevumu pirkt pārtikas preces, samaksāt īri vai hipotēku vai veikt maksājumus par citiem parādiem, ir pazīmes, ka jūs jau esat pārāk dziļi parādā. Lūdzu, sazinieties ar sertificētu kredītkonsultāciju organizāciju, lai saņemtu palīdzību.

Nesveriet personiskos aizdevumus ar aizdevumiem dienā

Ātri nepieciešama nauda un jāiepērkas tiešsaistē, lai saņemtu ātru aizdevumu. Finanšu organizācijām, kas piedāvā personiskos aizdevumus, parasti pieprasa aizdevuma pieteikumu un kredīta pārbaudi. Jūsu aizdevuma pārskatīšana un apstiprināšana var ilgt dažas dienas, bet vakar jums bija nepieciešama nauda. Kamēr algu avansa aizdevumus var saņemt gandrīz uzreiz, par ērtībām maksāsi ļoti augstu cenu. CBS News ziņo, ka vidējie maksājumu aizdevēji ik gadu maksā 391 procentu (APR), kā arī maksas, kas ik pēc divām nedēļām sasniedz 55.00 ASV dolārus. Pašlaik nav robežu par to, cik lielu algu aizdevēji var iekasēt, un likmes, cik augsts ir 1500 procenti, ir uzrādītas. Maksājumu aizdevēji tiek pārvaldīti saskaņā ar valsts tiesību aktiem, kas atšķiras. Augstas procentu likmes un nodevas var apdraudēt aizņēmēja spēju apmierināt mājsaimniecību pamatizdevumus, kas var radīt lielāku aizņēmumu, lielāku finansējuma izmaksu un lielāku parādu.

Personiskā aizdevuma izmantošana kredītkaršu parādam

Jūs esat parādā vairākas kredītkartes un vēlaties konsolidēt parādu ar personisko aizdevumu. Tas var darboties, bet tikai tad, ja esat pārliecināts, ka nesaņemsit kredītkaršu atlikumus, maksājot tos ar personisko aizdevumu. Ja jums ir problēmas ar nepārvaramu tēriņu vai līdzekļu piesaisti budžetam, lūdzu, rūpīgi apdomājiet aizņēmumu, lai konsolidētu parādu.

Parāda stresa risks attiecībās

Argumenti par naudu var radīt lielas problēmas attiecībās vai ģimenē. CNBC ziņoja, ka finanšu stress bija galvenais izaicinājums iekšzemes attiecībām 2015. gadā. Ir svarīgi apspriest finanšu jautājumus un rast risinājumus savam laulātajam vai partnerim; aizņemties “slepenu” personisko aizdevumu, lai atrisinātu naudas problēmas, var radīt vairāk grūtību nekā atvieglojums.

Lietas, kas jāzina

Veikala personisko aizdevumu piedāvājumi: personiskā aizdevuma saņemšana no jūsu izmēģinātās un patiesās finanšu iestādes var šķist loģiska, bet iepirkuma aizdevuma personiskie aizdevumi ir noderīgi, lai atrastu jūsu labāko darījumu. Pieprasiet individuālo aizdevumu piedāvājumus no vairākiem aizdevējiem un pārskatiet katru detalizēti pirms personiskā aizdevuma atlases.

Ziniet visas savas iespējas: personiskie aizdevumi un kredītlīnijas, mājas kapitāla aizdevumi un naudas aizdevumi no ģimenes vai draugiem ir potenciālo iespēju piemēri. Nosvērt katras iespējas priekšrocības un mīnusus un attiecīgi izvēlēties. Personisko aizdevumu ieguvumi un riski atšķiras atkarībā no jūsu apstākļiem, kredītpunktiem un apspriežot jūsu vajadzības ar vairākiem aizdevējiem.

Aizdevēji vēlas jūsu uzņēmumu: nekavējieties uzdot jautājumus vai pieprasīt paskaidrojumus par personiskajiem aizdevumiem. Jūs varat arī mēģināt sarunas par zemāku likmi vai aizdevēja maksu par jūsu personisko aizdevumu.